"Kirsti" ei taaskaan ole oikea nimi. Nimen takana on kolmekymppinen nainen, joka tekee lähinnä kiltin vaikutelman ja on töissä kirkon palveluksessa. Sen tarkemmin hänen taustaansa ei paljasteta.

Onko taustasi uskonnollinen?

Kirsti: Ei hirveän uskonnollinen, mutta yläasteikäisenä liu'uin seurakuntanuorten porukoihin, koska tykkäsin niiden ilmapiiristä ja sieltä löytyi hyviä ystäviä.

Seurakuntanuoret eivät ole sellainen taho, joka ensimmäisenä tulisi mieleen seksielämäkertaa laatiessa. Löysitkö seurakuntanuorista seksiseuraa?

Kirsti: Kyllä. Siihen hyvään ilmapiiriin kuului myös se, että toinen kohdattiin tasaveroisena ihmisenä ja asioista saattoi puhua rehellisesti ja luottamuksellisesti. Minulla oli siellä pari hyvää ystävää - tyttöjä - joiden kanssa saatoin puhua sekä ihastumisistani että seksuaalisista haluistani.

Oliko sinulla myös lesbolaista seksiä näiden tyttöjen kanssa?

Kirsti: Kyllä, masturboimme toisiamme lähinnä teini-ikäisen uteliaisuudesta.

Löysitkö seurakuntanuorista poikaystäviä?

Kirsti: Kyllä löysin. Olin kolme vuotta yhdessä sieltä löytämäni pojan kanssa.

Oliko teillä seksiä?

Kirsti: Oli meillä, ja se oli hyvin nautinnollista. Valitettavasti häntä vaivasivat monenlaiset omantunnontuskat eikä hän osannut nauttia kunnolla.

Miksi?

Kirsti: Hän häpesi seksuaalisuuttaan. Esimerkiksi pornon katselua.

Miten sinä suhtauduit asiaan?

Kirsti: Koetin vedota siihen, että Jumala kyllä antaa anteeksi ja että meidän rakkautemme on varmasti niin kaunis että se pesee hänen veriruskeat syntinsä valkoisiksi Jumalan silmissä.

Eikö se auttanut?

Kirsti: Ei se oikein auttanut.

Tiesikö hän sinun lesbokokeiluistasi tyttöjen kanssa?

Kirsti: Tiesi, mutta hän piti itseään edelleenkin liian huonona ja pahana minuun verrattuna. Tytöille hän salli mitä tahansa, koska oli ymmärtäväinen muiden ihmisten, varsinkin naisten, seksuaalisia haluja kohtaan. Mutta itseään hän ei armahtanut ollenkaan. Hän olisi rakastanut minua vaikka olisin rypenyt orgioissa muiden miesten kanssa.

Miten suhteenne loppui?

Kirsti: Suhteemme loppui siihen, että hänellä puhkesi vaikea psykoosi ja hänen todellisuudentajunsa romahti kokonaan. Mielisairaalassa hänen tilansa saatiin vakaaksi, mutta opiskelemaan tai töihin hänestä ei enää ollut . Hän oli edelleenkin sama epäitsekäs ja kiltti poika sen jälkeenkin ja nimenomaisesti kehotti minua löytämään itselleni oikea ja hyvä mies joka tekisi minut onnelliseksi.

Löysitkö?

Kirsti: En oikein. Itkin monet itkut siitä, että niin hyvälle miehelle ei järjestynyt minunkaan avullani sellaista hyvää elämää, jonka hän olisi ansainnut.

Oletko kuitenkin löytänyt seksikumppaneita?

Kirsti: Olen. Olen kokeillut monenlaista seksiä, ryhmäseksiä ja jopa koiran kanssa parittelua. Nyt minulla on luotettavien seksikumppanien verkosto, mutta tässä asemassa olisi toki parempi olla siveästi naimisissa.