Kaikki miehet haaveilevat kahden tytön nainnista yhtaikaa, mutta entä kaksi miestä ja nainen? Antakaas vanhan kertoa.

Tapauksessa ujohko nainen, yli kahdenkymmenenviiden mutta alle kolmenkymmenen iältään, etsiskeli netistä poikaystävää tai lemmenseuraa. Hän tutustui kahteen mieheen, jotka vaikuttivat lupaavilta, mutta ei osannut päättää kumman kanssa olisi.

Kumpikaan miehistä ei pitänyt tyttöä minään ihmeprinsessana, mutta molemmat kyllä suhtautuivat häneen hellästi ja halusivat tehdä hänelle hyvää. Tämä on tärkeä aspekti asiassa. "Rakastuminen" tarkoittaa omistushalua, johon liittyy mustasukkaisuutta. Nämä miehet vain halusivat naida tyttöä ja halusivat hänenkin nauttivan. Se oli paljon parempi tilanne, koska mitään väkivaltaista purkausta ei ollut luvassa, ainoastaan seksuaalisen nautinnon orgastinen purkaus.

Miehet tapasivat ja päättivät yhdessä ehdottaa tytölle kolmestaanseurustelua ainakin alkamassa olleen kesän ajaksi. Sitten sovittiin kolmen treffit ja miehet selvittivät omien neuvottelujensa tuloksen naiselle. Tyttö punasteli ja puri huultaan, mutta samalla hymyili tavalla, joka ei jättänyt epäilystä siitä, miten ehdotus vaikutti häneen. Kumikin mies otti oman posken suudeltavaksi ja oman rinnan hyväiltäväksi, ja kun miehet alkoivat riisua tyttöä ja paljastaa hänen rintojaan, tyttö ei vastustellut vaan auttoi kehonsa liikkeellä miehiä riisumisessa. Rintojen paljastuttua kumpikin mies suuteli yhtä rintaa ja pyöritteli kieltään nännillä. Seuraavaksi kumpikin mies hyväili omanpuoleistaan reittä ja häpyhuulta.

Työnjako tapahtui spontaanisti: toinen mies suuteli tyttöä ja helli hänen rintojaan samalla kun toinen työnsi siittimen sisälle ja aloitti yhdynnän. Koko yhdynnän aikana toinen mies hyväili naista mm. painaen kämmenellään hänen kohtunsa yläosan tienoota. Kun tyttö sai ensimmäisen orgasminsa ja yhdyntämies siemensyöksyn (toki kondomiin), miehet vaihtoivat rooleja niin että tytöllä oli jatkuvasti yksi mies hellimässä ja toinen yhtymässä.

Tätä jatkui kunnes sekä nainen että miehet olivat liian uupuneita jatkaakseen. Mutta koko kesän aikana he järjestivät säännöllisiä tapaamisia toistaakseen samat puuhat. Kesän mittaan kolmikkoa harrastettiin myös luonnon helmassa, koska tyttö nautti erityisesti siitä.

Korostetaan: "Rakastumisesta" ja siihen kuuluvasta kateudesta ja mustasukkaisuudesta ei ollut merkkiäkään. Mutta kaikki suvaitsivat toisiaan ja toistensa himoa, ja molemmat miehet halusivat tuottaa naiselle voimakasta nautintoa.