Netissä liikkuu puhetta ns. "inceleistä" eli "ätmeistä", eli kansan kielellä naisettomista miehistä. Antakaa vanhan esitellä teille incelin korjaussarja. 

Mitä incel tekee väärin?

  • Incel erottaa seksin muusta elämästä. 

Incel pitää seksiä erityisenä elämänalana josta on dramaattinen raja arkeen. Onhan se toki juhlaa mutta seksi on keskellä elämää ja sillä tavalla incelinkin on suhtauduttava siihen. 

  • Incel on usein romantikko.

Romantiikka ei ole hyvä asenne seksiin jos olet säilyttänyt poikuutesi. Pikemminkin sinun pitää ymmärtää että seksi on seksiä ja sitä tulee voida haluta sen itsensä takia.

  • Incel yrittää "olla vain ystävä" saadakseen seksiä

Sanoin jo aikasemmin että tämä on tosi paska taktiikka. Jollet osaa pyytää seksiä pyytämällä sitä suoraan, seksi ei ihan oikeasti kuulu sinulle. 

  • Incel yrittää saada seksiä kaikenlaisilla menneen maailman juonilla

Kun pyydät tyttöä teatteriin, leffaan, konserttiin ym niin siinä on tosiaan kyse siitä että pyydät tyttöä teatteriin, leffaan tai konserttiin. Ennen vanhaan tämä oli sovittu tapa naamioida seksin ruinaaminen joksikin muuksi. Nykyään säännöt ovat toiset: kun haluat seksiä, sano se. Tyttö voi hyvinkin suostua.

  • Incel on tekosiveä

Incel ei myönnä haluavansa niitä asioita joita haluaa. Lisäksi incel paheksuu sitä että naiset haluavat ja tekevät niitä asioita joista hän haaveilee. Sen sijaan incelin pitäisi hankkiutua tekemisiin niiden naisten kanssa jotka jakavat hänen haaveensa.