Sinun tulee ymmärtää, että mitä todennäköisimmin söpöllä, ujolla mutta himokkaalla ylipainoisella tytölläsi on seksifantasioita, joihin verrattuna oma fantasiamaailmasi on kesy ja sovinnainen. Tämä ei ole huono juttu. Keskimääräiselle tytölle sinun rivoinkaan haaveesi ei ole kauhistelemisen arvoinen. Tytöillä voi olla fantasioita naisten välisestä seksistä, ryhmäseksistä, sukulaisten välisestä seksistä, eläinseksistä ym., eikä sinun pidä nähdä tässä mitään väärää. Sinun pitää tehdä myös hänelle selväksi, ettei niitä ole syytä hävetä millään tavoin ja että sinun kanssasi voi olla avoin. Jos hän haluaa toteuttaa niitä sinun kanssasi, sinun tulee olla valmis neuvottelemaan asiasta. Jos teillä on jokin yhteinen fantasia, se on ehdottomasti vain hyvä juttu ja siinä voi olla perustetta pitemmällekin suhteelle.

Seksifantasioiden toteuttamisessa voi olla tautitartuntojen vaara, mutta sitä on mahdollista minimoida käytännön keinoin. Puhukaa siitä ja käykää tarvittaessa vastaanotolla selvittämässä tautitilanteenne. Tämä on käytännön kysymys eikä siinä ole mitään hävettävää kummallekaan.

Sinun on syytä myös keskustella rohkeasti hänen aikaisemmista kokemuksistaan, varsinkin niistä, jotka saavat hänet kiihottumaan. Jos hänellä on ollut kolmikko- tai muu ryhmäseksikokemus, joka saa hänet erityisesti kiihottumaan, sinun on ehdottomasti saatava hänet kuvailemaan sitä ja kertomaan siitä osana esileikkiänne. Tällöin sinun tulee kiihottaa häntä kaikin keinoin, ja kun ajatus saa sinun siittimesi jäykistymään, sinun on syytä viipymättä työntää se hänen sisälleen.