Nuoret naiset ovat mielellään sukupuoliyhteydessä uroskoirien kanssa. Tämä on niin yleinen ilmiö, että tyttöystävälläsi tai rakastajattarellasi voi olla siitä kokemusta. Sen takia on syytä puhua eläimestä ihmiseen tarttuvista taudeista eli zoonooseista. Jos nainen on koiran kanssa sukupuoliyhteydessä, seuraavat sairaudet saattavat uhata:

  • Vesikauhu eli rabies, raivotauti. Tartunnan voi saada puremasta tai kuolasta. Vesikauhuiset koirat eivät aina ole vihaisia, ne voivat olla myös pelokkaita tai syrjäänvetäytyviä. Vesikauhua ei sen puhjettua enää voida hoitaa muuten kuin palliatiivisesti, kuolema on käytännössä varma.
  • Bruselloosi eli luomatauti (koska aiheuttaa eläimillä "luomisen" eli tiineyden keskeytymisen). Ei tavallinen tauti Suomessa. Pitkäaikaisena ja kroonistuneena hengenvaarallinen.  Voidaan hoitaa aika tavanomaisilla antibiooteilla.
  • Leptospiroosi. Selvästi bruselloosia vaarallisempi, diagnoosi osuu usein harhaan tohtori Houseltakin. Vaarallinen mm. maksalle, sydämelle ja aivoille. Koira voidaan rokottaa leptospiroosia vastaan.
  • Q-kuume eli koksiella. Tämä on lähinnä karjaeläinten tauti, mutta mainitaan se nyt tässäkin.

Nämä ovat vain esimerkkiä. On monia loistauteja, joita en ole maininnut tässä. Jos olet ollut sukupuoliyhteydessä tyttöystäväsi kanssa sen jälkeen kun koira on astunut hänet, ottakaa välittömästi yhteys lääkäriin ja kertokaa ujostelematta mitä olette puuhanneet. Lääkärillä on vaitiolovelvollisuus, vaikka olisitte harjoittanut kuinka rankkoja perversioita. SILENCE = DEATH!