Eräs tuttu kaveri lähetti minulle seuraavansisältöisen pornonovellin blogiani varten. Hän sanoo yrittäneensä julkaista sen muuallakin, muttei se ole mennyt läpi.
 

 Opiskelukaverini Vekan kanssa päätimme kevään ison tenttisuman jälkeen lähteä risteilylle tuulettumaan. Molemmat olimme reippaita akateemisia sinkkumiehiä, mutta naisonni ei ollut ollut niin hyvä, etteikö se olisi saanut olla paljon parempikin. Puleerasimme itsemme sellaiseen kuntoon että näyttäisimme paremmiltakin naistenmiehiltä ja lähdimme maleksimaan promenadikannelle. Nyt piti saada tyttöä ja vähän äkkiä.

 

Piakkoin saimmekin kiikariin sopivan kohteen: kolme hädin tuskin täysi-ikäistä neitoa abiristeilyllä. Liha oli nuorta ja kiinteää ja kasvot kauniita. Haarojen välissä saattoi aavistaa sykkivän ja kukkivan himon ruusun, ja tyttöjen vaatetus oli sopivan paljastava. Kovuus tuntui kyrvässä kun silmäilimme noita neitoja. Rennosti läppää heittämällä pääsimme nopeasti jutun päälle, ja kohtsiltään kuljimme yhtenä viiden porukkana paikasta paikkaan, kahvilasta taxfree-kauppaan.

 

Tytöistä Tiia oli pieni ja suloinen blondi, Petra oli ristiverinen ja sen verran pitkä ja solakka että hänessä olisi ollut mallin ainesta jos hän ei olisi ollut kasvoiltaan pikemminkin avoin ja ystävällinen kuin kylmän ja kalsean kaunis. Sarikin oli vaalea, mutta hän oli ennen muuta uhkea: tissejä ja persettä riitti ja hän oli myös sen verran rento regina että hänen saattoi uskoa olevan niitä tyttöjä joita monet huorittelevat mutta jotka eivät ota maksua. Seuranakin hän oli ihan mukava ja ajatus rivosta panosta hänen kanssaan tuntui pikemminkin luontevalta kuin kiihottavalta. Ai että saisi kähmiä noita tissejä ja pakaroita, työntää siittimensä sisälle ja roiskauttaa rojut torveen.

 

Sari tosiaan kiihotti minua, mutta Tiiassa oli jotain aseistariisuvaa. Otin hänet kainalooni heittämällä jotain läppää siitä, että hän vaikutti passelin kokoiselta. Hän ei ollenkaan vastustellut, ja pian olimme kuin vanha pari. Meillä Vekan kanssa oli tietysti hytti, mutta tytöillä vain kansipaikka, ja heitä kiinnosti päästä hyttivieraiksi. Me "herrasmiehinä" tietysti hyväksyimme tällaisen pyynnön, ja kun ilta pimeni, olimme kaikki Vekan ja minun hytissä.

 

"Mä taidan mennä suihkuun", Sari sanoi, "on tullu vähän hiki tässä kannella lampsiessa." Maailman luonnollisimpana asiana hän heitti vaatteet päältään ja siirtyi kylppärin puolelle. Uhkeat tissit ja perse vilahtivat kiihottavasti, kun hän astui suihkun alle. Oi että olisi mukava nähdä omat spermat tuolla hehkuvalla iholla.

 

"Ohos", Veka sanoi. "Onpas siinä tytöllä komeat rinnat."

 

"Aina te miehet niistä tisseistä", Petra sanoi melkein surkealla äänellä. "Toi Sari saa aina kaikki miehet rinnoillaan."

 

"Kyl meille myös pimppa on tärkeä", minä sanoin siihen mahdollisimman asiallisella äänellä.

 

"Hyvä tietää", Tiia hihitti. Hän oli edelleen käsivarsillani ja aisti varmasti kyrpäni kovuuden vaatteiden läpi.

 

"Mäkin voisin stripata, jahka Sari tulee tuolta", Petra sanoi. "On tosi hikinen olo."

 

"Kauheita kiusauksia", minä virnuilin, "kun tytöt yksi toisensa jälkeen riisuutuu. Aiotko säkin mennä suihkuun Tiia?"

 

Tiia hihitti taas. "Tässä sun vieressä on ihan liian mukavaa jotta viittisin."

 

Kiitoksena tästi kohteliaisuudesta aloin pussata häntä, ja Tiia vastasi suukkoon. Aloin keentää häneltä vaatteita ja kaadoin hänet sängylleni, eikä hän hangoitellut vastaan - tätähän varten laivalle tultiin. Suutelin häntä nenänpäälle, suulle ja kaulaan, ja sitten aloin vähä vähältä riisua häntä ja etsiä uusia paikkoja pussattaviksi ja nuoltaviksi. Tiia alkoi huohottaa yhä kiihkeämmin, eikä hän enää hihittänyt, pikemminkin vikisi. ”Naithan sä mua kulta naithan”, hän kuiskaili korvaan.

 

Kehotusta totellen aloin riisua omiakin vaatteitani, kunnes paraatikuntoinen kyrpäni oli ulkona housuista ja pussasi Tiian pimpansuuta. ”Ihh”, Tiia vingahti ja levitti haarojaan niin levälleen kuin sai. ”Tuu sisään rakas tuu sisään”. Aloin työntää kaluani häneen ja tuntui kuin hän olisi vingahtanut nautinnon odotuksesta joka senttimetrillä. Lopulta kyrpäni oli niin syvällä kuin se oli mennäkseen ja aloin liikutella sitä hellästi edestakaisin, aluksi en kovin nopeasti, mutta sitten yhä vauhdikkaammin. Tiia ulisi suloisen himokkaasti ja hänen lantionsa myötäili kyrpäni survaisuja. Tuntui kuin kaluni olisi suurentunut joka survaisulla ja hänen voihkeensa kävi yhä hurjemmaksi.

 

”Nai mua nai mua rakas nai mua!” Tiia parkui eikä yhtään yrittänyt hiljentää ääntään. Tunsin munien takana kuinka roiskaus oli tulossa. Vähän arvelutti että ei ollut kortsua enkä tiennyt oliko Tiialla muuta ehkäisyä, mutta sitten unohdin koko maailman lukuun ottamatta itseäni, Tiiaa ja yhdessä leikkiviä sukuelimiäni. Minulta tuli ja tuli, ja tunsin kuinka Tiiakin saavutti hekumansa huipun. Ihana nuori nainen käsivarsillani suorastaan itki onnesta ja kähisi ”rakas, kulta, rakas”.

 

Lepäsimme hetken, mutta vaikka kaluni veltostui ja vetäytyi ulos Tiiasta, en aikonut vielä jättää häntä rauhaan. Aloin pussailla hänen nännejään samalla kun työnsin sormen hänen sisälleen, koukistelin sitä ja tärisytin rannettani. Tiia kiihottui saman tien uudelleen ja alkoi pian kiljahdella uuden orkun kourissa. ”Ai rakas mitä sä teet mulle tää on niin ihanaaaaaaa!”

 

Tiia jäi tyytyväisenä lepäilemään syliini, mutta voihke ja paneminen jatkui. Veka nussi juuri takaapäin Saria, joka puolestaan nuoli Petraa. Hänen kielensä liikkui tämän pillulla sen verran nopeasti ja osaavasti, että hänellä oli selvästi kokemusta tyttöjen tyydyttämisestä. Petra kiemurteli ja voihki, hän oli täysin omissa nautinnon maailmoissaan. Vekan lanteet liikkuivat vauhdikkaasti edestakaisin ja kyrpä painui syvälle Sariin. Vekan kädet hyväilivät Sarin kylkiä eksyen välillä nänneillekin. Pano oli rajua ja tytöt himokkaita. Lopulta sekä Petra että Sari saivat orkkunsa vavisten ja vikisten, ja Veka päästi leijonanärjäisyn roiskien siemenensä Sarin pepulle, pimppaan ja reisille.

 

Tiiakin seuraili kolmikon touhuja silmä kovana, vaikka edelleen voipuneena. ”Ootko naistenvälisiä puuhaillu?” kysyin häneltä vain jotain kysyäkseni.

 

”Olen mä ton Sarin kanssa, se on tosi bi”, Tiia kuiskasi minulle hiljaa.

 

Petra oli tippunut lattialle orgasminsa yhteydessä, mutta nyt hän hoiperteli taas jaloilleen. ”Mä haluisin kyrpää myös”, hän sanoi huohottaen.

 

”Voitasko me naida”, kysyin Petralta.

 

”Voidaan joo jos Tiia sallii”, Petra vastasi.

 

”Joo ilman muuta”, Tiia sanoi. ”Mut jaksaisitsä Veka nyt nussia mua?”

 

Totta kai Veka jaksoi. Minä puolestani otin Petran syliini ja suutelin häntä hellästi. Kyrpäni alkoi taas hiljakseen koventua, varsinkin kun Petra kosketteli sitä lempein, osaavin sormin. Tiia asettui koiratyyliseen asentoon ja Veka työnsi kyrpänsä hänen sisälleen takaapäin alkaen nussia huimin ja vauhdikkain liikkein. Sari katseli meitä kaikkia alkaen samalla masturboida upeaa kosteaa pilluaan. Pikku Tiia oli vielä hiljattain näyttänyt niin viattomalta, mutta nyt hän oli kiihkeä, himokas, oikea nainen. ”Ahhh...ahhh”, hän vingahteli ja liikutteli omaa alapäätään työntöjen tahdissa kuin olisi seksuaalisesti hyvinkin nälkiintynyt. ”Naiiihhh...naiiihhh!”

 

Samalla Petra suuteli minua ja painoi alastoman kauneutensa ihoani vasten. Kohtsiltään olin taas kyrpä jäykkänä ja työnsin sen tytön vaginaan. Aloin liikutella lantiotani edestakaisin ja sivuttain, ja Petran nyyhkeestä päätellen se teki tosi hyvää. Erektioni kesti mutta tällä kertaa siemensyöksy antoi odottaa itseään, ja siinä vaiheessa kun se tuli, Petra oli jo parit orkut saanut ja nyyhkytti kuin hädissään. ”Ihanaa...ihanaa...jatka jatkaaaahhh”, hän parkui. Siemeneni huuhtoi Petran sisukset, sitä meni varmasti kelpo ruiskaus kohtuunkin.

 

Kun olimme taas hetken huilaillut, Sari omaksui huvimestarin roolin. ”Voisittekste Tiia ja Petra nyt lesboilla”, hän pyysi. Samalla hän käänsi katseensa minuun. ”Naisitko sä nyt mua? Vai jaksatko vielä?”

 

Olin aika voipunut, mutta Sari oli aikamoinen pakkaus, joten tarjouduin yrittämään. ”Mä otan sulta suihin, naidaan sitten jos sulla alkaa kunnolla seistä. Voisitsä kanssa nuolla mua?”

 

Kyllähän se minulle sopi. Kävimme kuusysiin ja Sari värähteli nuolaisujeni tahdissa samalla kuin kyrpäni nautti hänen kielestään. Vähän päästä hän otti kalun suuhunsa imettäväkseen ja veri pakkautui siihen niin, että saatoin työntää sen hänen sisälleen. ”Nussi mua nyt, nussi mua! Oon sun huorasi, sun ikioma huorasi! Oon sitä varten että saisit nussia! Vain sitä varten!”

 

Ja minähän nussin. En ollut odottanutkaan että jaksaisin vielä niin hyvin. Kyrpäni nautti täysin siemauksen Sarin emättimestä, jota hän jollain jännällä tavalla puristeli. Lopulta saimme molemmat uskomattoman ihanasti ja Sarin pillu täyttyi spermastani.

 

Olimme kaikki niin voipuneita että nukahdimme samantien, kaksi miestä ja kolme alastonta tyttöä. Mutta seuraavana päivänä lähdimme kaikki yhdessä kävelylle Tukholmaan, eikä siitäkään selvitty ilman panoja.