"Marja" on taaskin peitenimi eikä muistuta vähääkään naisen oikeaa nimeä. Hän on noin kolmekymppinen nainen vapaassa suhteessa, ei missikaunis, vaan pikemminkin pornokaunis - pienikokoinen, suuririntainen ja pyöreäpeppuinen.

Minkä ikäisenä aloitit seksielämäsi?

Marja: Olin 23-vuotias, kun olin ensimmäisen kerran yhdynnässä.

Se on melko myöhäinen aika aloittaa. Mikä sinua viivytti?

Marja: Uskonnollinen tausta ja siihen liittyvä seksuaalisuuden ujostelu.

Miten päädyit ensimmäiseen yhdyntääsi?

Marja: Olin epätoivoisen himokas. Seksuaalinen nälkä kalvoi minua yötä päivää mutta ajattelin etten koskaan löytäisi miestä joka olisi halukas seksiin kanssani. Sitten eräs hyvänpäiväntuttuni, joka oli huomannut minun pitävän pikkulapsista, kysyi miksen ollut tehnyt omia lapsia, ja kun vastasin että siihen tarvittaisiin myös mies, hän vastasi että sellaisen löytämisen luulisi olevan ongelmista pienin. Kysyin suoraan että voisiko hän alkaa minulle mieheksi, ja hän vastasi että kaltaiseni kaunis tyttö ei varmaankaan haluaisi hänenlaistaan rumaa miestä. Älä ole niin varma, minä sanoin, ja jo samana iltana olimme alasti samassa sängyssä.

Oliko kokemus miellyttävä?

Marja: Se oli uskomaton. Olin hyvin huonosti perillä koko seksistä. Olin nolostellen vältellyt kaikkea seksivalistusta enkä osannut edes masturboida. Oikeastaan se kalvava nälkä oli ainoa mitä tiesin seksuaalisuudesta. Sitten kun tämä mies kärsivällisesti hyväili minua ja rakasteli kanssani, oli kuin taivaat olisivat auenneet.

Johtiko tämä vakavaan suhteeseen, ehkä jopa siihen lasten hankintaan?

Marja: Lapsia ei vielä ole tullut. Suhteemme vakavuudesta voi olla monta mieltä, sillä meillä on avoin suhde.

Miksi?

Marja: Koska en osannut sanoa, olinko rakastunut tähän tiettyyn mieheen vai seksiin yleensä. Hän oli ja on hyvin ymmärtäväinen seksuaalisten halujeni suhteen ja olen siitä hänelle hyvin kiitollinen.

Olet siis yhdynnässä muiden miesten kanssa?

Marja: Kyllä olen. Toisinaan olen myös naisten kanssa. Tämä tapahtuu kuitenkin aina yhteisymmärryksessä poikaystäväni kanssa ja hänen valvonnassaan. Vastaavasti annan mieheni naida muiden naisten kanssa, kunhan saan olla ainakin läsnä.

Oletko koskaan ollut tilanteessa, jossa harkitsisit jättäväsi miehesi?

En ole. Olen välistä kokenut olevani halpa huora ja pelännyt että mies jättää minut, mutta hän ei ole koskaan suuttunut minulle seksiasioista eikä uhannut erolla tai hylkäämisellä.